Laadukasta ihonhoitoa päästä varpaisiin

Kauppakeskus Viirin toisessa kerroksessa sijaitsevassa Kauneushoitola Keto-Orvokissa on rauhoittava tunnelma. Keto-Orvokissa tärkeää on nimenomaan ihon terveys ja kunto sekä asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Ihonhoidon perustarkoitus on suojata ihoa ja poistaa siltä päivän aikana tullut lika. Kasvojen iho on paljaana ilmansaasteille, katupölylle ja auringolle. Senpä takia kasvot täytyy suojata voiteilla. Meikkivoiteella saamme kasvoille lisäsuojaa ja tasoitusta ihon väriin. Meikkiä ei kuitenkaan voi jättää iholle yöksi, jolloin ihomme uusiutuu tehokkaimmin. Hellävarainen puhdistus on siis tarpeen joka ilta. Yöllisellä voiteella tehostamme ja ravitsemme uusiutumisprosessia. Kuorintavoide poistaa kuollutta ihosolukkoa niin että kasvojen iho kirkastuu ja uusiutuu nopeammin. Kuorinnan jälkeen hoitovoiteet imeytyvät paremmin ihoon ja näin niistä saa paremman tehon.

Terve ja hyväkuntoinen iho on myös kaunis.

KASVOHOIDOT
Kasvohoidot tehdään laadukkailla ammattikosmetiikka sarjoilla, joissa on erinomaiset erikoishoidot. Ihoanalyysin jälkeen valitaan sopivat tuotteet sekä hoito ja tulokset ovat heti nähtävissä ja koettavissa. Iho on pehmeämpi, kirkkaampi ja hengittävämpi. Kulmien siistiminen ja kasvohieronta kuuluvat hoitokokonaisuuteen (pois lukien nuorisoihonpuhdistus ja pikakasvohoito).

RIPSIEN PIDENNYKSET JA VOLYYMIRIPSET
Pidennyksien ja volyymien liimat on EU:ssa valmistettu ja ne on testattuja medikaalisen tason kiinnitysaineita. Ripsikuidut ovat korkealaatuisia ja kevyitä. Tarkkuutta riittää monen vuoden kokemuksella.

JALAT
Perinteinen jalkahoito tehdään liotuksineen ja kovettumien poistoineen. Jalkahoitoon saa halutessaan myös kynsien lakkauksen.

KÄDET
Pikamanikyyrin ja manikyyrin ohella on tarjolla myös kestolakkausta joka kestää noin kaksi viikkoa. Kestolakkaus tehdään laadukkaalla Shellac -lakoilla ja geelilakkaus Cuccio -sarjan tuotteilla.

EHOSTUKSET
Artdecon meikkisarja antaa mahdollisuuden päivämeikistä kestävään juhlameikkaukseen. Pohjustukset ovat tässä sarjassa a. ja o. ja värisävyjä riittää jokaiseen makuun. Artdecon on saksan myydyin värikosmetiikkasarja.

VARTALOSOKEROINTI

Sileä ja karvaton iho kesäksi! Sokerointi on hellävaraisempi karvojen poistomenetelmä kuin esim. vahaus. Karva poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin karva saadaan kokonaisena, karvatuppea myöten ihosta pois. Tämä vaikuttaa niin, että karvat kasvavat hitaammin takaisin. Aluksi joutuu käymään tiheämmin, noin kolmen viikon välein, mutta kasvun hidastuttua hoitokerrat harventuvat jopa kuudesta, seitsemään viikkoon. Sokeri myös kuorii ihoa vähemmän kuin vahaus, jolloin hoidosta ei jää ”polttavaa” tunnetta koko päiväksi. Kotona ihoa kuoritaan ja kosteutetaan säännöllisesti, jotta vältytään ihon alle kasvavilta karvoilta ja karvatupen tulehduksilta. Kotihoito-ohjeet saat mukaan ensimmäisellä käyntikerralla.

ENSIKORVAKORUT
Tällä hetkellä hoitolassa on pieni valikoima läpivietäviä ensikorvakoruja Blomdahlilta. Korvakorut "ammutaan" instrumentilla ja toimenpide on lyhyt ja kohtuullisen kivuton. Kotihoitoon suositellaan Blomdahlin omaa desinfiointiainetta. Myöhemmin myös napakorujen läpiviennit!


Katso hinnasto