Tuotteet

Mary Cohr on Ranskan ostetuin aromaattinen kosmetiikkasarja. Mary Cohr tarjoaa ylellisen ja tehokkaan hoitokokonaisuuden. Koe elämys alusta loppuun hoitolassa ja jatka hoitoa kotonasi luonnonmukaisia eteerisiä öljyjä sisältävillä tehokkailla hoitotuotteilla. Mary Cohrin tuotteet eivät sisällä parabeeneja, niissä ei ole käytetty geenimanipuloituja kasveja eikä kemiallisia UV-filttereitä. Mary Cohr -kauneushoitolassa päätavoite on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Jokaisen käynnin yhteydessä analysoidaan ihon kunto ennen ja jälkeen hoidon. Hoitolassa tehtäviä erikoiskasvohoidoissa on useita vaihtoehtoja, joista valitaan juuri sinun iholle sopiva hoitokokonaisuus. Lisää hoitotuotteista ja hoitokokonaisuuksista Mary Cohrin kotisivuilta: www.lekita.fi.

Payot – dermo-sensoriaalista osaamista kauneudenhoidon hyväksi Ultra-techno / High-Tech -koostumuksen omaavat tuotteet, joissa valikoima tarkoin valittuja, patentoituja raaka-aineita. Innovatiivinen vastaus vaativankin ihon tarpeisiin. Jopa kaikkein herkimmällekin iholle. Näkyvät tulokset. Hellävaraisia tuotteita on nautinnollinen ja helppo käyttää. Tuotteet myynnissä vain koulutetuilla jälleenmyyjillä. www.payot.com

Jo usean vuoden ajan Artdeco on ollut Saksan menestyksekkäin meikkisarja. Artdecon meikkivalikoimassa hinta-laatu suhde on kohdallaan. Korkealuokkaisessa sarjassa on helpot mineraalimeikit ja kauniit värivalikoimat. Se on myös paljon muuta kuin pelkkää meikkiä. Monipuoliseen valikoimaan kuuluu tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsi- ja jalkahoitotuotteet. www.ailaairo.fi.